REGENESIS HEALING:

 

Regenesis Healing is een krachtige, liefdevolle en zeer effectieve holistische en energetische methode die werkt op DNA niveau, genen en cellen. Door middel van mijn handen wordt met energie jouw zelfhelend vermogen geactiveerd. Ik ben puur een katalysator. Het werkt door op 4 niveaus: lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel.

Ik vind het zelf een hele mooie, fijne en laagdrempelige manier om mensen te helpen met het zelfhelende proces in hun lichaam te activeren. Ik kan me nog steeds oprecht verbazen hoe mooi energie tijdens een behandeling d.m.v. mijn handen en open hart, doorwerkt op diepere lagen<3  

Lichaam en geest worden in balans gebracht, ook kunnen er emoties vrijkomen en trauma respons kan worden afgemaakt. Ontstane blokkades kunnen helen en je energie kan weer gaan stromen door je hele lichaam. Je hoeft alleen maar te ZIJN en ontspannen te staan/zitten of liggen als je in mijn praktijk komt. Kleding kan gewoon aanblijven. In mijn praktijk schep ik een veld van liefde en veiligheid, dat vind ik zo belangrijk dat jij je veilig voelt en compleet jezelf mag zijn en weer vertrouwen krijgt in jezelf en in je lichaam. 

Je krijgt eerst een uitgebreide intake waarin je al meer bewustwording krijgt in jezelf en jouw leven, lichaam, ademhaling. Daarna volgt een eerste behandeling. Ik kijk samen met jou mee wat jij nodig hebt, waar jij ondersteuning, bewustwording en heling kan gebruiken. Jij doet deze helende reis zelf en in jouw tempo en op jouw tijd. Het is jouw unieke proces. 

Ik stel geen diagnose vast, Regenesis is niet bedoeld om te dienen als plaatsvervanging voor medisch advies/en of medische zorg van een gediplomeerde zorg behandelaar. Ik zal je dan direct doorverwijzen als ik voel dat je bij mij niet op de juiste plek bent.

Ik begin elke behandeling eerst met het rechtzetten van de atlas, draaier, wervels, complete wervelkolom en hoofd. Een correcte stand hiervan is namelijk cruciaal voor onze gezondheid en ons welbevinden. Veel klachten zijn ontstaan door verkeerde, door reflexen ontstane dwangspanningen en/of standen die zijn ontstaan tussen botten en wervels. Met name tussen de schedel en atlas/draaier. Spanningen kunnen zich ophopen in je nek.

Nadat een energetische sessie is afgelopen kunnen de effecten ervan nog wel 3 dagen voortduren.

Als er sprake is van pijnklachten maak ik altijd direct na een Regenesis behandeling een vervolgafspraak voor een volgende behandeling.

Ook is het mogelijk om energetisch op afstand te worden behandeld. Dat kan ook heel fijn zijn en als krachtig worden ervaren. Je hoeft dan niet helemaal naar mijn praktijk te komen en het kan net even tot steun zijn zoals bijvoorbeeld bij ziekte en verlichting geven.  

Lichamelijke en emotionele klachten die ik op dit moment behandel zijn: 

 •  Hoofdpijn/migraine
 •  Duizeligheid
 •  Kyfose/Lordose/Scoliose = scheefgroei in ruggengraat
 •  Nek-en Schouderklachten/Sleutelbeen
 •  Rug/Heup/Been/knie/voet klachten
 •  Hyperventilatie
 •  Oogklachten
 •  Kaakklachten
 •  Oorklachten
 •  Onbalans bekken
 •  Concentratiestoornissen/ Onrust/ vol hoofd 
 •  Gespannen lichaam met Onderrug klachten
 •  Pijn aan Lendespier(Psoas) bij Bekken
 •  Schildklierklachten
 •  Weinig energie/uitputting
 •  Longklachten
 •  Stressklachten
 •  Bloeddrukklachten 
 •  Hormonale klachten
 •  Buikklachten
 •  Klachten aan organen
 •  Immuunsysteem en lymfe (ook bij Covid)
 •  Trauma en depressie/angsten
 •  Allergieën
 •  Lekkende darm syndroom
 •  Reuma
 •  Arthrose
 •  Fibromyalgie
 •  Carpaal tunnelsyndroom
 •  Frozen shoulder, pols of elleboog klachten
 •  Slijmbeursontsteking schouder

 

stel hier je vraag...