OVER MIJ:

Ik ben Susanne Rizvi-Andeweg, ik ben 48 jaar en ben 23 jaar getrouwd met mijn lieve man. We wonen in Amsterdam Buitenveldert. Ik ben in 2020 afgestudeerd als holistisch kinder- en gezinstherapeut aan het Nieuwetijdscentrum Lichtkind Lichtvlinder in Maarssen. In juli 2020 ben ik mijn holistische praktijk Liefdevolle hartsverbinding gestart, aan huis. September 2020 ben ik de opleiding tot Regenesis healer(energetische heling) gaan volgen aan de Quantum Academy.  Allemaal mooie ontwikkelingen die zijn ontstaan uit een roerig verleden. Ik hou van reizen, wandelen, dansen, lekker eten, gezelligheid, natuur en lezen en sushi.

Ik ben vanaf mijn 40ste aan mijzelf gaan werken. Ik ging aan de slag om de blokkades die ik had in mijn onderbuik en baarmoeder te helen. Daar zat zoveel, ik heb jaren nodig gehad voordat mijn buikenergie weer stroomde. Voor mij werd het steeds duidelijker dat de mens uit energie bestaat en dat er zoveel meer mogelijk is en te leren valt. Ik wilde steeds meer weten over de werking van die energie. Ook het helen van mijn innerlijke kindje was zo nodig, deze voelde zwaar verwaarloosd. Innerlijk kindwerk voelde voor mij zo bijzonder als heling, ik werd er steeds lichter door en kwam steeds meer in balans. Ik ging me intuïtief ontwikkelen en ontdekte dat ik weer verbinding kreeg met mezelf en met boven. In mijn kindertijd was ik de verbinding met mijzelf kwijtgeraakt door allerlei oorzaken. Ik voelde mij altijd minderwaardig en angstig. Ook voelde ik de verbinding met boven niet, hoe hard ik ook heb gebeden als kind. Zo bijzonder om dan nu wel verbinding te ervaren na al die jaren, dat voelt fantastisch.

Ik was ook HSP en voelde me daardoor altijd anders dan een ander. Ik was overgevoelig, ik pikte alles op van iedereen en was net een spons. Emoties uitten en grenzen geven had ik niet geleerd en alles bij elkaar maakte dat ik als kind in de overlevingsstand ben geschoten. In de opleiding heb ik mijn HSP eigenschappen op een hele andere manier leren zien en ben er nu zo blij mee. Ook kwam ik uit de overleving. Dit hele proces van werken aan mijzelf heeft me zoveel moois gebracht, o.a. dat ik nu weet dat ik helder voelend en steeds vaker helder wetend ben. 

Je kunt dus van nare ervaringen sterker worden. Niet door het te verdringen en op je tandvlees door te gaan, wat je overigens ver kan brengen, we zijn zo sterk als mens, maar door liefdevol jezelf met al je pijn en verdriet en angst te leren omarmen. Uit eigen ervaring weet ik hoe onverwerkte emoties, trauma’s en onvervulde basisbehoeften kunnen doorwerken van generatie op generatie. En welke grote gevolgen dit kan hebben voor jouzelf op volwassen leeftijd, je kinderen, relaties. Juist omdat het niet zichtbaar en zo ongrijpbaar is. Je hebt echt een keuze hierin: blijft je het wegstoppen, of ga je het aan? Het kan zo een verschil maken  voor jezelf en voor je kinderen als jij hebt opgeruimd en je jezelf heelt. Het is een heel waardevol en liefdevol kado aan jezelf en het werkt energetisch positief door in de wereld om jou heen. 

Heb je hier steun bij nodig, je bent van harte welkom in mijn praktijk, ik kijk graag met je mee waar jij jezelf kunt helen? Je leert te verzachten, liefdevolle compassie voor jezelf  krijgen, zo belangrijk. Dit ontstaat alleen in een bedding van liefde en begrip. Dan kunnen de meest spannende, duistere, gekwetste en verstoten delen thuiskomen bij jezelf. Mijn missie is om jou weer in verbinding te brengen met jezelf, zodat je je weer kunt verbinden met Zelfliefde. Ik word ook blij als jij weer kunt stralen en genieten en weer in balans komt. Als jij de zin van je leven weer leert ontdekken.

 

 Contactgegevens:

Liefdevolle hartsverbinding

Susanne Rizvi-Andeweg

Loevestein 113 1082XE Amsterdam

 liefdevollehartsverbinding@outlook.com

KVK:78447895 

06-26612734
Chat openen
stel hier je vraag...