LICHAAMS BEWUSTZIJN OEFENINGEN EN ENERGETISCHE MEDITATIES:

 

Mensen die voor ondersteuning komen in mijn praktijk hebben vaak moeite met aarden en met het voelen van hun lichaam.

Ze voelen zich vaak gehaast en kunnen moeilijk ontspannen of zijn overprikkeld.

Ook voelen ze zich vaak angstig of boos en ze houden graag de controle op alles in hun leven

Vaak is het druk in hun hoofd en leven ze vanuit hun wilskracht.

Of zijn erg verbonden met het spirituele maar onder in hun lichaam is er geen goede aarding waardoor men snel uit balans raakt. 

Of ze voelen zich zweverig en zwak in hun energie en hebben een veel te grote aura. Ze zijn net een spons en vervloeien steeds en nemen energieën van anderen uit hun omgeving over.

Herken je jezelf in bovenstaande punten? Ik kan je hierin begeleiden met allerlei oefeningen zodat je weer contact met je lichaam gaat voelen, je krijgt hierdoor meer lichaamsbewustzijn.  Vanuit verbinding met je lichaam leer jij je Hart en  Ziel weer te voelen, kun jij je langzaam weer verbinden met JeZelf. 

Ik gebruik hiervoor verschillende lichaamsgeleide visualisaties. Ook oefen ik met jou de onderbuik ademhaling zodat je steeds meer kunt ontspannen en uit je hoofd leert gaan.  

Zodra het lukt om weer te “voelen” kun je een “innerlijk kindwerk sessie” doen in mijn praktijk. Je kunt hiermee opgeslagen emoties helen maar ook diepere opgeslagen gevoelens, heel mooi!  lees hier meer over bij innerlijk kindwerk.

Intuïtieve ontwikkeling:

Wat ook mooi is om te leren, is hoe je als HSP zelf je chakra’s op een krachtige manier kunt vullen en reinigen. Dit kan door d.m.v. meditatie

Je leert hoe je kunt gronden/aarden en hoe je contact maakt met de bron boven jou en met jouw grote hart.

Je leert hoe je je aura kunt groter/kleiner maken en hoe je deze kunt beschermen op een mooie, liefdevolle manier. 

Je leert hoe je jouw chakra’s kunt vullen en reinigen en hoe je de energie kan laten stromen door jou heen.  

Ook kun je leren hoe je jouw chakra’s kunt beschermen als dit voor jou nodig is. Voor hele hooggevoelige mensen kan dit erg helpend zijn. Vooral als je vaak “open” staat en er veel emoties van anderen in je aura blijven plakken. 

Ook kan het soms zijn dat er een entiteit of andere energie in je aura zit die met je mee lift. Dit kan je vermoeid maken. Ik kom daar bij het uittesten meestal al achter of dat zo is. Ik kan jou leren hoe je zelf een entiteit uit je aura kunt halen. 

Het is belangrijk om krachtig in je energie te komen waardoor deze energieën buiten jouw aura blijven. Dit is gelukkig mogelijk. Hoe meer je opruimt aan opgeslagen trauma, hoe krachtiger jij wordt.

Hoe meer je vrouwelijke/mannelijke energie in balans komt, hoe krachtiger jij wordt.

Hoe meer jij de verbinding met jezelf gaat ervaren, hoe krachtiger jij wordt.

Naarmate je heelt, leer je langzaam om jouw licht krachtig te laten schijnen vanuit je chakra’s. 

Het brengt jou zoveel bewustwording. 

In welke trilling leef jij nu in de 3e, 4e, 5e of zelfs hoger? We gaan samen op onderzoek. Sluiten de oefeningen bij jou aan of zijn krachtige affirmaties voldoende om jouw trilling hoog te houden en om jouw aura te beschermen.

Jouw systeem is niet raar of vreemd het kan je zoveel moois brengen als je ontdekt dat je eigenlijk heel helder voelend bent, of helder wetend etc. Je leert jezelf eigenlijk heel liefdevol te geven wat jij nodig hebt. Ik vul en reinig zelf mijn aura en chakra’s nog dagelijks dat helpt me enorm om in mijn eigen pure energie te blijven. Ik heb zelf altijd ontzettend veel energieën van anderen gevoeld en overgenomen, ook kwamen er snel entiteiten in mijn aura. Ik voelde me daardoor energetisch zo zwak dat ik op zoek ging naar antwoorden. Er valt zoveel te leren over jouw fijngevoelige prachtige energetische systeem waaruit jouw lichaam bestaat: je bent licht liefde en energie. Graag help ik jou om ook energetisch in balans te komen. Je leert om jezelf in balans te brengen. Ik kijk met jou mee en je gaat zelf hiermee oefenen en aan de slag.  

stel hier je vraag...