Innerlijk kindwerk, regressie -en reïncarnatie therapie:

 

Voordat de sessie Innerlijk kindwerk begint, leer je eerst om je te verbinden met jouw gevoel. Van daaruit kan heling ontstaan. We nemen hier rustig de tijd voor. Je leert vanuit je hoofd te zakken naar je gevoel en ik begeleid je hierin. Je ziel gebruikt jouw gevoel en ze kan jou alleen bereiken als jij jezelf kunt voelen vanuit verbinding. Het is dus eerst belangrijk om lichaamsbewustzijn te ontwikkelen. Dit leer je d.m.v. de onderbuik ademhaling. Met ontspannen natuurgeluiden op de achtergrond en etherische oliën geur in mijn praktijk, leer jij je weer te ontspannen. Voelt dit nog als een stap te ver dan kan Regenesis healing ook een fijne methode zijn om jezelf te helen. Dat is zeker mogelijk en biedt ik ook aan als helende therapie. zie Regenesis healing. Dit werkt net als Innerlijk kindwerk ook door op de 4 lagen van de mens. Bij deze methode kun je gewoon “zijn”.  Meestal merk je dat je na 2 of 3 Regenesis healing behandelingen je al zoveel krachtiger voelt in jezelf. Voordat we aan een sessie beginnen kan het soms eerst nodig zijn om een sessie poppetjes opstellingen te doen, om rustig op een afstand naar jezelf te kijken, je kunt hier ook al veel zelfinzicht door krijgen en inzicht in de systemen waarin je leeft. 

Bij een sessie innerlijk kindwerk mag je alles toelaten en helen wat aan onderdrukte energetische lading nog onverwerkt opgeslagen ligt in jouw lichaam. Als het jouw keuze is om aan jezelf te willen werken, is dit een prachtige manier van helen.  

In een sessie innerlijk kindwerk geef jij jezelf wat jij nodig hebt, je geeft dit eigenlijk aan je innerlijke kind. Bij veel mensen is het innerlijke kind verwaarloosd. Je kunt veel meegemaakt hebben in je kindertijd.  Mijn ervaring is dat mensen hier vaak eerst mee beginnen: met het helen van hun gewonde innerlijke kind. Voel jij dat je gevoelens zijn afgevlakt of ervaar je juist hele heftige emoties zoals angst en verdriet die niet in verhouding staan tot de werkelijkheid? Voel jij je vaak slachtoffer, overgeleverd aan de situatie? Dan kan het zijn dat er oud zeer is geraakt. Je reageert dan vanuit onbewuste reflexen en beelden van jezelf en de ander, die niet corresponderen met de situatie in het hier-en-nu. Je innerlijke kind heeft dan een boodschap voor jou. Deze is misschien niet makkelijk om aan te horen, maar zal je wel helpen groeien; naar meer heelheid in jezelf en meer liefde. Je leert weer een liefdevolle relatie met je innerlijke kind te ontwikkelen en de beste vader of moeder voor jezelf te zijn. Het kind in jou kan zich steeds meer laten zien aan jou in “puurheid”, het kind wat je in essentie bent. Het voelt zich dan vrij en blij. Dat weet ik uit eigen ervaring. Er komt meer harmonie in jezelf. 

 

Ik ga als therapeut zelf blanco een sessie in. Ik stem mij liefdevol energetisch af op jou, op zielscontact niveau en ik vraag altijd hulp van mijn helpers/engelen en het licht. Ik vind het belangrijk om zuiver te zijn en liefdevol. Mijn ervaring  en vertrouwen is dat wat er bij jou geheeld mag worden ook naar voren zal komen. Wat er klaar voor is bij jou zal geheeld worden. Iedereen heeft daarin zijn of haar eigen proces en ik heb vertrouwen in jou en in het universum. Ik volg jouw lichaam en vind dat erg belangrijk om jou weer het zelfvertrouwen te geven zodat jij weer op jouw lichaam en ziel mag leren vertrouwen.

In de sessie kan, zoals ik al noemde, je innerlijke kind geheeld worden, maar ook jouw familielijn. Uiteindelijk ook jouw eventuele tussenlevens, vorige levens, vorige planeten, of (goddelijke) andere dimensies. Je kunt meer inzicht  en bewustwording hierdoor krijgen in jouw “ascentie” en in je eigen trilling of oorspronkelijke trilling, zo mooi.  In sessies gaan we dieper in op het gevoel en wat hier ten diepste in geheeld kan worden,  zielendelen kunnen worden herenigd en geheeld. Het is een prachtige helende reis die we samen maken en waarin ik jou graag wil begeleiden. 

 

stel hier je vraag...