HOLISTISCHE KERNTHERAPIE:

Wanneer je contact met mij opneemt, bel ik jou terug voor een gratis voorgesprek. Ik wil dan graag weten wat jouw hulpvraag is?  Daarna stuur ik jou een intake formulier per mail of post en plannen we een intakegesprek in mijn praktijk. Die kan ik pas plannen wanneer ik jouw intake formulier ingevuld heb terug ontvangen.

In het intakegesprek maken we kennis en voor mij is het heel belangrijk dat er een veilige, liefdevolle en respectvolle sfeer is. Ik luister naar jouw verhaal en ik stel je wat vragen. Ik geef daarna uitleg over mijn werkwijze. Ik vind het heel belangrijk dat jij je welkom voelt en gehoord voelt en ik volg jou, het gaat namelijk niet om mij maar om jou!

In mijn praktijk werk ik vanuit de holistische visie. Dit betekent dat de therapie doorwerkt op meerdere lagen: op lichamelijk, psychisch, emotioneel en spiritueel niveau. Op al deze lagen kunnen blokkades zijn ontstaan. Tijdens het intakegesprek zal duidelijk worden welke vervolg therapie bij jou past: poppetjes opstelling,  innerlijk kindwerk of Regenesis Healing of misschien wil je alleen een luisterend oor dat is ook prima.

Al voor het intakegesprek heb ik jou m.b.v. een testformulier en mijn bio-tensor  op afstand uitgetest en dit bespreek ik dan ook met jou tijdens de intake. Dit geeft jou veel bewustwording en inzicht tijdens ons eerste intakegesprek. Deze methode heet de kerntherapie en komt tot op de kern van het probleem waar jij op dat moment mee worstelt.                                      Als het nodig is gaan we nog aan de slag met een ademhalingsoefening en/of visualisatie oefening om lekker te ontspannen, je leert op die manier contact met je lichaam te maken.  Ik geef jou ook huiswerk mee zodat je thuis zelf kunt oefenen als dit nodig is.

Bij volgende sessies bekijken we samen wat er voor jou geschikt is:

-Luisterend oor gesprek

-Poppetjes opstelling

-Energetische oefeningen/ intuïtieve ontwikkeling

-Lichaamsbewustzijns oefeningen/ visualisatie oefeningen/ ademhalingsoefeningen

-Innerlijk kindwerk (+ regressie en reïncarnatie)

-Regenesis Healing

-Helend schilderen(2022)

-Het kan heel verhelderend zijn om een Genogram te maken thuis.

-Ook maak ik soms gebruik van andere technieken of tools zoals: de E.F.T. techniek als dit nodig is of ik maak gebruik van tegels voor een opstelling. Ook bijvoorbeeld het kwaliteitenspel kan ik inzetten als tool.

 

 

Chat openen
stel hier je vraag...