Intake en eerste sessie:

Wanneer je contact met mij opneemt, bel ik jou terug voor een gratis voorgesprek. Ik wil dan graag weten wat jouw lichamelijke klacht of hulpvraag is?  Daarna stuur ik jou een intake formulier per mail of post en plannen we de 1e behandeling in met daarin een kort intakegesprek, in mijn praktijk. Die kan ik pas plannen wanneer ik jouw intake formulier ingevuld heb terug ontvangen.

In het korte intakegesprek maken we kennis en voor mij is het heel belangrijk dat er een veilige, liefdevolle en respectvolle sfeer is. Ik luister naar jouw verhaal en ik stel je wat vragen. Ik geef daarna uitleg over mijn werkwijze. Ik vind het heel belangrijk dat jij je welkom voelt en gehoord voelt en ik volg jou, het gaat namelijk niet om mij maar om jou!

In mijn praktijk werk ik vanuit de holistische visie. Dit betekent dat de therapie doorwerkt op meerdere lagen: op lichamelijk, psychisch, emotioneel en spiritueel niveau en energetisch via de chakra’s en meridianen. Op al deze lagen kunnen blokkades zijn ontstaan. Tijdens het korte intakegesprek zal duidelijk worden welke vervolg therapie bij jou past: Regenesis Healing of Innerlijk kindwerk, of toch eerst beginnen met een inzichtsessie? Of eerst een poppetjes opstelling omdat je graag wat inzichten wilt in een situatie, of toch een coachingsgesprek?

Voor een inzicht sessie gebruik ik een testformulier en mijn bio-tensor en hiermee test ik jou op afstand uit. Dit bespreek ik daarna met jou als je komt voor een sessie. Dit kan jou zoveel bewustwording en inzicht geven. Deze methode heet de kerntherapie en komt tot op de kern van het probleem waar jij op dat moment mee worstelt.

Als het nodig is gaan we nog aan de slag met een ademhalingsoefening en/of visualisatie oefening om lekker te ontspannen, je leert op die manier contact met je lichaam te maken.  Ik geef jou ook huiswerk mee zodat je thuis zelf kunt oefenen als dit nodig is.

We bekijken steeds samen wat er voor jou geschikt is:

Regenesis Healing

Onderbuik ademhalingsoefening/ lichaamsbewustzijn oefening

Poppetjes opstelling

Innerlijk kindwerk + regressie(voorouder lijnen heling) en reïncarnatie(vorig leven heling) 

Coachingsgesprek of Luisterend oorgesprek

 

-Energetische oefeningen/ intuïtieve ontwikkeling

-Het kan heel verhelderend zijn om een Genogram te maken thuis.

-E.F.T. techniek 

-Tegels voor een opstelling.

-Kwaliteitenspel 

-Affirmaties

stel hier je vraag...